Hagel- en lakschade? Laat ons uw autoschade repareren

Wilt u uw autoschade laten repareren? Kies dan voor de vakmensen van DSH Hail uit Den Bosch. DSH Hail en haar zusterbedrijf DSH Repair bestaan al sinds 2008. Wij zijn expert op het gebied van het herstellen van hagelschade (DSH Hail) en het oplossen van lakschade en lokale problemen (DSH Repair). Het bijzondere aan onze aanpak is dat wij na het repareren niet hoeven te spuiten. U heeft dus geen last van vreemde kleurverschillen. Wij bieden al jarenlang dé oplossing voor particulieren, schadebedrijven en verzekeraars. Snel en professioneel. Mogen wij ook uw autoschade onder handen nemen? Pleeg een telefoontje naar +31 (0)85 046 65 50 en wij komen de autoschade repareren in Den Bosch, maar ook in de rest van Nederland!

DSH Hail is de expert voor het repareren van autoschade door hagel

Er hoeft maar één klein hagelbuitje voorbij te komen en uw auto zit vol met ontsierende putjes en deukjes. Is dit bij u ook het geval? Wij raden aan de hagelschade zo snel mogelijk te laten repareren. En wel om de volgende redenen. Een auto met autoschade is een stuk minder waard. Houd uw auto dus mooi, stabiel en waardevol door de oneffenheden direct door DSH Hail weg te laten halen en de autoschade te laten repareren. Een tweede punt van belang is uw veiligheid. Een deukje dat niet kundig wordt gerepareerd, kan een gaatje worden. Dit kan weer leiden tot een lekkage en technische problemen. De stabiliteit van uw auto gaat tevens achteruit. Een derde reden om uw vierwieler zo snel mogelijk te laten repareren, is omdat die meewarige blikken van medeweggebruikers niet erg prettig zijn. Kortom, laat de vakmensen van DSH Hail uw autoschade snel, vakkundig en netjes onder handen nemen!

Hoe wij uw autoschade repareren

Graag vertellen wij u hoe wij autoschade repareren:

  1. Eerst belt u naar +31 (0)85 046 65 50
  2. Indien nodig richten we zelfs een pop-up hagelschade centrum in bij uw autobedrijf
  3. Wij vertellen u vooraf wat de reparatie u eventueel gaat kosten
  4. Duurt de reparatie even? Dan krijgt u kosteloos een leenauto mee
  5. Wij verzorgen vervolgens de afwikkeling met de verzekering
  6. Is de reparatie gereed? Dan krijg u uw wagen weer strak en schoon terug

autoschade repareren

Schakel ons nu in om uw autoschade te repareren!

Zoekt u ook een professioneel bedrijf dat gespecialiseerd is in het verhelpen van autoschade? Dan bent u bij DSH Hail in Den Bosch aan het juiste adres. Maak snel een afspraak en kom naar ons Hagelschade Centrum. U bereikt ons via telefoonnummer +31 (0)85 046 65 50 en e-mailadres info@dshhail.nl. Wij staan direct voor u klaar om uw autoschade te repareren!