Na hagelschade aan uw caravan weer zorgeloos op vakantie?

U moet er niet aan denken: hagelschade aan uw caravan of camper. Helaas is de kans dat dit gebeurt toch aanzienlijk groot. Vrijwel elk jaar vinden er lokaal in het land diverse hagelstormen plaats. Hagelschade aan een camper of caravan is dan in no time gemaakt. Is uw caravan nu zelf slachtoffer geworden van enorme hagelschade? Laat dit dan zo snel mogelijk verhelpen. En wel door DSH Hail uit Den Bosch. Wij repareren al sinds 2008 auto’s, busjes en caravans. Wij kunnen uw mobiele vakantieverblijf volledig uitdeuken. En dat zonder te hoeven spuiten! Hierdoor heeft u geen last van vreemde kleurverschillen. Bent u geïnteresseerd? Bel dan +31 (0)85 046 65 50 en laat ons de hagelschade aan uw caravan wegnemen!

Vormen van hagelschade aan een caravan

De ene hagelschade is de andere natuurlijk niet. Soms is er alleen sprake van vrijwel onzichtbare putjes op de camper of caravan. Dit valt onder de cosmetische schade. Met ander woorden: ‘het is niet zo mooi’. Wilt u geen putjes en deukjes meer in uw caravan? Laat ons uw vervoermiddel dan zorgvuldig uitdeuken. Een meer ernstige variant van hagelschade is wanneer de schade dusdanig zichtbaar is, dat zonder herstel de waarde van uw caravan aangetast wordt. Maar ook in dat geval biedt DSH Hail vaak nog uitkomst. Wij lappen uw camper weer netjes op, zodat de waarde op zijn oude peil kan blijven. Dit kunnen we zelfs doen als er sprake is van schade waardoor lekkage plaats kan gaan vinden. Of andere nadelige, technische gevolgen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en oplossingen in uw situatie? Schakel ons dan in. Wij voeren eerst een taxatie uit, zodat u weet wat de kosten zullen zijn. Deze taxatie is bovendien afgestemd op uw verzekeraar. Dit zodat u nooit teveel betaalt!

Schakel een expert in bij hagelschade aan uw caravan

DSH Hail is al sinds 2008 expert in hagelschade. Dat is bij veel mensen in Den Bosch en omstreken al bekend. Schakelt u ons ook in als uw professionele, gedegen en complete partner in heel Nederland? Hierbij onze aanpak in enkele woorden:

  • Kosteloze leenauto beschikbaar
  • Ondersteuning zonder wachtlijst
  • Schone aflevering van uw caravan
  • Complete afwikkeling met de verzekeraar

Hagelschade caravan Den Bosch

Hagelschade aan uw caravan laten herstellen? Neem contact op

Heeft u last van hagelschade? Wacht dan niet te lang. Schakel vandaag nog de specialisten van DSH Hail in! Bel nu telefoonnummer +31 (0)85 046 65 50. En wij komen direct naar u toe. Heeft u vragen? Mail dan naar info@dshhail.nl. Wij zijn uw ideale partner wat betreft het herstellen van hagelschade aan uw caravan in Den Bosch en elders in Nederland!