Kwaliteit en service in ons hagelschade centrum

Bent u op zoek naar een professioneel hagelschade centrum? Dat ook nog eens snel werk levert? Schakel dan DSH Hail uit Den Bosch in. Wij repareren al sinds 2008 auto’s met hagelschade. Dit doen wij voor particulieren vanuit ons service centrum, maar ook voor bedrijven bij u op locatie. Sinds enige tijd werken wij zelfs met praktische pop-up hagelcentra. Hierdoor kunnen wij zoveel mogelijk automobilisten weer met een mooie, strakke wagen de weg op helpen. Vindt u die putjes en deukjes ook zo lelijk? Gevaarlijk zelfs? Laat ons ze wegnemen. Zonder spuiten en dus ook zonder ontsierende kleurverschillen. Maak een afspraak via +31 850 466 550. Dan realiseren wij in no time een hagelschade centrum bij u op locatie!

Hagelschade snel verholpen door ons hagelschade centrum

Hagelschade kennen we vooral als lelijke putjes en deukjes. In de eerste plaats is dit vooral ontsierend. Al reden genoeg om ons centrum in te schakelen om uw auto weer spik en span te krijgen. Zo rijdt u straks weer zorgeloos op de weg. Zonder al die omkijkende meewarige blikken van medeweggebruikers. Maar naast deze cosmetische schade kan een hagelbui nog voor veel meer gedoe zorgen. Wat dacht u bijvoorbeeld van de waarde van uw vervoermiddel? Als u uw auto straks weer wilt verkopen, krijgt u er een stuk minder voor terug nu er allemaal oneffenheden in zitten! En dan hebben we het nog niet eens over de technische schade gehad. Hagelschade kan soms dusdanig heftig zijn, dat de putjes direct of na verloop van tijd veranderen in gaatjes. Dit is uitermate onveilig. Is het nog niet zo ver gekomen? Gelukkig, maar zelfs putjes kunnen de stabiliteit van uw wagen al teniet doen. Breng dus snel een bezoekje aan ons service centrum. Heeft u hier geen mogelijkheid tot? Laat ons dan een bezoekje aan u brengen. Wij realiseren daar een heus pop-up reparatie centrum!

De diensten van ons hagelschade centrum

U vindt bij ons de volgende voordelen terug:

  • Wij leveren uw auto weer schoon af
  • Wij helpen u direct, zonder wachttijden
  • Wij bieden kosteloos een leenauto aan
  • Wij baseren onze taxatie op uw verzekering
  • Wij verzorgen de afwikkeling met de verzekering

Hagelschade centrum Den Bosch

Maak een afspraak met ons hagelschade centrum

Wilt u dat wij uw auto van de hagelschade afhelpen? Pak dan nu de telefoon en bel naar +31 850 466 550. Onze specialisten uit Den Bosch komen zo spoedig mogelijk naar u toe. Wenst u eerst meer informatie over onze aanpak? Mail dan naar info@dshhail.nl. Wij helpen u graag vanuit ons (pop-up) hagelschade centrum!