Laat hagelschade uitdeuken door een expert

Wist u dat de vakmensen van DSH Hail uit Den Bosch de hagelschade uitdeuken van uw auto, zonder daarna te hoeven spuiten? Dit komt omdat wij zeer secuur en netjes werken. Wij gebruiken hier de beste materialen en de nieuwste technieken voor. Geen kleurverschillen dus! Wij verhelpen de hagelschade snel en perfect. Met 4 jaar garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Duurt het wat langer? Dan krijgt u gewoon kosteloos een leenauto mee. Mogen wij uw hagelschade uitdeuken in Den Bosch of ergens anders in Nederland? Bel dan snel naar +31 (0)85 046 65 50. Dan zullen wij de hagelschade uitdeuken, zodat uw voertuig weer schadevrij is.

Laat hagelschade uitdeuken voordat de problemen groter worden

Heel het land is in rep en roer als een hagelstorm nadert. Dat begrijpen wij, als expert op het gebied van hagelschade, heel goed. Niemand wordt gelukkig van een hagelbui. Sneeuw kan nog romantisch zijn. En regen biedt stiekem een leuk uitzicht als je zelf lekker warm en droog binnen zit. Maar hagel is nooit leuk. Neem bijvoorbeeld het lelijke gevolg. De putjes en deukjes in uw auto. Laat deze direct door ons uitdeuken. Zo is de kans op verergering het kleinst. Immers, hoe erger de (blijvende) schade, hoe minder uw auto nog waard is! Laat schade door hagelstenen dus zo snel mogelijk herstellen door ons. Naast de cosmetische schade, kan hagelschade ook grote technische schade opleveren. Denk aan gaatjes, lekkage, tocht of een instabielere body. Ook in deze gevallen is uitdeuken de juiste eerste stap. Wilt u ergere schade voorkomen? Maak dan een afspraak met onze specialisten die uw auto kunnen uitdeuken!

Onze aanpak als wij hagelschade uitdeuken

Als u ons inschakelt om uw auto onder handen te nemen bij hagelschade, dan werken wij volgens het volgende stappenschema bij uitdeuken:

  1. U belt +31 (0)85 046 65 50
  2. Indien nodig richten wij een pop-up reparatiecentrum in voor bedrijven
  3. Wij taxeren de kosten op basis van uw verzekeraar
  4. Duurt het herstel een tijdje? Dan krijgt u kosteloos een leenauto mee
  5. Wij verzorgen de complete afwikkeling met de verzekering
  6. U krijgt uw auto vervolgens weer schoon en putjesvrij terug

Hagelschade uitdeuken Den Bosch

Hagelschade laten uitdeuken? Neem contact op

Hagelschade is nooit leuk. Zorg dat u er zo snel mogelijk van af komt en laat de hagelschade uitdeuken. De vakmensen van DSH Hail uit Den Bosch regelen dit graag voor u. Wij helpen u in no time, vakkundig en professioneel van de schade af. Neem contact met ons op via +31 (0)85 046 65 50. Of mail naar info@dshhail.nl. Wij komen graag de hagelschade uitdeuken bij bedrijven en voor particulieren bij onze vestiging!