“Hagelschade uitdeuken verdient een expert.”

Hagelschade aan uw auto of bestelwagen. Het lijkt soms erger dan het is. Laat onze hagelschade experts de beoordeling doen en wie weet valt de schade mee!

Hagelschade Expert

DSH Hail in Den Bosch is een zusterbedrijf van DSH Repair dat in 2008 is opgericht door Vincent Hermans en Leslie Neijndorff. Beiden hebben een jarenlange ervaring in de automotive-branche, met schadereparatie als specialiteit. Hun vakkennis hebben zij opgedaan in binnen- en buitenland.

DSH Hail

DSH Hail/DSH Repair is in korte tijd snel gegroeid. Niet alleen door de sterke vraag naar reparaties, maar ook door de uitstekende dienstverlening. Inmiddels zijn onze servicewagens een vertrouwd gezicht in de automotivesector.

Centraal en altijd lokaal!

Hagelbuien spelen zich altijd lokaal af. Een gebied kan zwaar zijn getroffen en een ander gebied heeft helemaal nergens last van. Onze serviceteams bewegen zich altijd ter plaatse en indien nodig wordt lokaal zelfs een tijdelijk Hagelschade Centrum ingericht! Zo vormen wij voor zowel particulier, schadebedrijf, autobedrijf als verzekeraar de ideale partij voor samenwerking!

Hagel zorgt voor miljoenenschade

Schadeherstelbedrijven verwachten de komende zes maanden nog werk te hebben. DSH Hail helpt schadebedrijven, particulieren en verzekeraars met snelle service!

Hagelschade?

+31 850 466 550

Bel ons en maak direct een afspraak!!

Openingstijden

Ma t/m Vrijdag:  08:00 – 18:00
Zaterdag:  Gesloten
Zondag: Gesloten
Bereikbaar:  Altijd Bereikbaar
2008
Oprichting DSH Repair
2016
Pop-Up Hagelcentra!

Gespecialiseerd in uitdeuken zonder spuiten

DSH Hail uit Den Bosch is specialist in het uitdeuken zonder lakschade, uitdeuken zonder spuiten en hagelschade uitdeuken. Bij grote hagelbuien zet DSH Hail een speciaal hagelschade centrum op om zowel bedrijven als particulieren te helpen met hagel schade.