Hagelschade? Laat uw auto uitdeuken zonder lakschade

Zoekt u een professioneel bedrijf dat uw auto kan uitdeuken zonder lakschade? Maak dan een afspraak met DSH Hail uit Den Bosch. Wij zijn specialist als het gaat om het herstellen van hagelschade. Mogen wij uw auto uitdeuken? Dan gebeurt dit op een unieke manier. Onze werkwijze stelt ons in staat putjes te verwijderen zonder lakschade. Dit levert als grote voordeel voor u op, dat u geen last heeft van rare kleurverschillen. Uw auto hoeft immers niet gespoten te worden! Wij garanderen 100% herstel. Wilt u een afspraak met onze specialisten maken voor uitdeuken zonder lakschade in Den Bosch of ergens anders in Nederland? Wij zijn telefonisch te bereiken via +31 (0)85 046 65 50. Dan maken wij uw auto weer spik en span. En u heeft geen last van lakschade!

Uitdeuken zonder lakschade of kleurverschil?

DSH Hail is een zusterbedrijf van DSH Repair. Omdat dit bedrijf al bestaat sinds 2008, hebben al onze medewerkers al jarenlang ervaring met lak- en plaatwerkschade. Hierdoor weten wij uw auto perfect uit te deuken zonder spuiten. Wij gebruiken hiervoor de beste technieken en de nieuwste materialen. Dit resulteert in een gerepareerde auto zonder lakschade! Wij helpen u graag waar u ons nodig heeft. Wij kunnen voor bedrijven zelfs bij u op locatie komen voor uitdeuken zonder lakschade. Mocht het nodig zijn, dan richten wij zelfs een ad hoc service station / hagelcentrum in! Particulieren kunnen ons bezoeken in Valkenswaard. Daar vindt u ons vaste Hagelschade Centrum. Wij horen graag waar wij uw auto mogen uitdeuken. Onze vakmensen rijden dan direct aan om u zo snel mogelijk te kunnen helpen. Wij bieden een klantvriendelijke service, de hoogste kwaliteit en geen lange wachttijden.

Meer service naast uitdeuken zonder lakschade

Wij vertellen u graag nog wat meer over de service van DSH Hail. Naast dat wij namelijk uw auto van hagelschade kunnen repareren, zijn wij te herkennen aan onze extra service. Zo bieden wij:

  • Schone auto’s bij aflevering
  • Snelle service bij calamiteiten
  • Zonodig ad hoc service station / hagelcentrum voor bedrijven
  • Vakkundige schade-afwikkeling
  • 4 jaar garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden

Uitdeuken zonder lakschade in Den Bosch

Wist u dat u van ons bovendien een kosteloze leenauto ter beschikking krijgt gesteld? En wij zorgen voor de volledige afwikkeling met uw verzekeringsmaatschappij. Ideaal toch?

Laat ons uw auto uitdeuken zonder lakschade!

Mogen wij u helpen op het gebied van hagelschadeherstel? Neem contact op met onze specialisten uit Den Bosch. Dit kan via telefoonnummer +31 (0)85 046 65 50. Of stuur een mail met daarin uw verzoek of vraag naar info@dshhail.nl. Dan komen wij spoedig langs om uw auto te kunnen uitdeuken zonder lakschade!