Hagelschade? We kunnen uw auto uitdeuken zonder spuiten

Als u uw auto wilt laten uitdeuken zonder spuiten, dan bent u bij DSH Hail uit Den Bosch aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het herstellen van hagelschade. Als wij een auto uitdeuken, dan gebruiken wij daarvoor een unieke methode. Omdat wij de putjes in uw auto verwijderen zonder te hoeven spuiten (ook wel bekend als ‘paintless dent repair’), heeft u geen last van vreemde kleurverschillen. Bovendien garanderen wij 100% herstel. Heeft u behoefte aan uitdeuken zonder spuiten. Bel ons dan snel voor een afspraak op +31 (0)85 046 65 50. Wij deuken uw auto perfect uit. En daarbij hoeven we niet eens te spuiten!

Geen kleurverschil bij uitdeuken zonder spuiten

Niemand wil al rijdend terecht komen in een hagelbui. Of ‘s ochtends ontdekken dat uw geparkeerde auto afgelopen nacht een stevige hagelbui heeft moeten doorstaan. Zo’n hagelbui is vrijwel altijd lokaal. U ervaart de vervelende nadelen, terwijl die collega enkele wijken of zelfs straten verderop nergens last van heeft. Is de schade dusdanig groot dat u uw auto moet laten uitdeuken? Schakel dan ons serviceteam in. Wij werken voor bedrijven ook op locatie. Indien nodig richten we zelfs een tijdelijk Hagelschade Centrum in! Ons vaste centrum is te vinden in Valkenswaard. Wellicht kent u onze aanpak al van ons zusterbedrijf DSH Repair. Dat bedrijf is reeds in 2008 opgericht. Wij beschikken over veel ervaring in de automotive-branche, met schadereparatie als specialiteit. Waaronder hagelherstel dus. Wilt u ook dat wij eventuele deukjes weghalen, zonder dat wij uw auto daarvoor hoeven te spuiten? Schakel ons dan nu in.

Onze service in hagelherstel uitdeuken zonder spuiten

De service van DSH Hail is te herkennen aan onderstaande punten. Deze hebben wij al jaren hoog in het vaandel staan. Bovendien werken wij bij uitdeuken uitsluitend met professionele vakmensen. Al onze specialisten hebben al jarenlang ervaring met lak- en plaatwerkschade. Hierbij onze kenmerken:

  • Snelle calamiteitenservice
  • Ad hoc service station / hagelcentrum voor bedrijven
  • Professionele schade-afwikkeling
  • Auto’s worden schoon afgeleverd
  • 4 jaar garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden

Uitdeuken zonder spuiten Den Bosch

Wat ons verder erg populair maakt als schadeherstelbedrijf, is dat wij het gehele traject verzorgen. Ook bieden wij u kosteloos een leenauto aan. Wij verzorgen tevens de afwikkeling van de verzekeringsmaatschappij en schade-expert. Bent u al overtuigd?

Uw auto laten uitdeuken zonder spuiten? Neem contact op

Heeft u behoefte aan onze service? Maak dan snel een afspraak met DSH Hail uit Den Bosch. U bereikt ons telefonisch op +31 (0)85 046 65 50. Heeft u vragen over onze diensten of aanpak? Stuur uw vraag over uitdeuken zonder spuiten dan naar e-mailadres info@dshhail.nl. Wij verzorgen het uitdeuken zonder spuiten snel en vakkundig!